Καταφύγιο Ολιστικής Υγείας και Ευεξίας στην Ελλάδα

Καταφύγιο Ολιστικής Υγείας και Ευεξίας στην Ελλάδα

Eξερευνώντας τη Δημιουργικότητα, την Επικοινωνία και την Αντίληψη στη Φύση. 

lΕλάτε στο Καταφύγιο Υγείας και Ευεξίας στην όμορφη, ηλιόλουστη Ελλάδα!

Φύγετε με εφόδια που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη.

Ενδυναμώστε τη Φυσική, Συναισθηματική και Ψυχική Ευεξία σας μαθαίνοντας σχετικά με την Ολιστική Θεωρία, τα Βότανα, τη Διατροφή και HeartMath®!

 

Eίτε νιώθετε στρεσσαρισμένος, καταβεβλημένος, χρονικά πιεσμένος, κουρασμένος, εξουθενωμένος, κακοδιάθετος, είτε απλά «όχι στα καλύτερά σας», τότε το καταφύγιο Υγείας και Ευεξίας είναι για εσάς.

Πολλοί από εμάς υπερπροσπαθούν να διατηρήσουν τους εαυτούς τους στους εξαντλητικούς καθημερινούς ρυθμούς. Εάν προσπαθείτε να διαχειριστείτε καταστάσεις άγχους, κόπωσης, ανησυχίες ή συγκεκριμένες καταστάσεις υγείας, ή εάν απλώς θέλετε να βελτιώσετε την ευεξία και τη ζωτικότητά σας, αυτό το καταφύγιο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας! Αυτή η ημερίδα είναι επίσης ιδανική για ασκούμενους επαγγελματίες που ψάχνουν έμπνευση και νέες οπτικές προσέγγισης συνεργασίας με τους πελάτες τους.

Ελάτε να αναζωογωνηθείτε στο όμορφο καταφύγιο και ολιστικό κέντρο με θέα τη θάλασσα και μάθετε τεχνικές για να διατηρήσετε και να ενισχύσετε την υγεία και την ευεξία σας. Μάθετε να μειώνετε και να προλαμβάνετε το άγχος και τις επιπτώσεις του στην υγεία σας, τις σχέσεις σας, και τη δουλειά σας, και δημιουργήστε μία ζωή με θετική στάση προς την υγεία σας, χρησιμοποιώντας βότανα, διατροφή, τεχνικές διαχείρησης άγχους, θεραπείες βασισμένες στη φύση και δημιουργικότητα.

Θα χρησιμοποιούμε την ολιστική θεωρία για να συνδέσουμε την Βοτανική Ιατρική και Διατροφή, τα HeartMath, τη Θεραπεία της Άγριας Φύσης, και τη Δημιουργικότητα, καθώς και πως μπορούμε να συνδέσουμε αυτές τις πηγές για να μεταπτρέψουμε το «άγχος» και την «ασθένεια» σε ευθυμία, θεραπεία και ανάπτυξη.

Επιπρόσθετα, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε εξάσκηση τα Αγγλικά σας!
Εκπτώσεις για τις εγγραφές που γίνονται έως τις 15 Απριλίου!
Πότε: 3 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουνίου 2016

Που: Καλίκαλλος, Πήλιο, Ελλάδα.

Website: http://www.kalikalos.org/health-and-wellness

Διοργανωτές:  Owen Okie, M.Sc. Herbal Medicine, MCPP, HeartMath Provider and Susan Goldsmith, Medical Herbalist, NIMH.

Owen Okie, M.S. Herbal Medicine, MCPP. Integral Herbalism and EarthMind Fellowship, CIC.

Herbal Medicine and Nutrition
Health and Wellness
Stress-Management and Resilience
HeartMath and Wildernes Therapy